Følg meg


Siste poster

Kategorier

Grønn uke!

15.mar.2010 kl.22:08 i Blogg//Én kommentar
Er du miljøvennlig?
Idag er jeg på forsiden av et bilag til Dagbladet som heter  "Miljøvennlig Forbruker".
Der snakker jeg om hvordan det å bo i California har inspirtert meg til å bli mer miljøvennlig. Vi har faktisk et stort miljøproblem i dag, men her i Norge føler jeg ikke at myndighetene setter nok fokus på hvor kritisk det faktisk er.

Visste du at regnskogen blir hogget ned for å skape beitemark til slaktedyr, som i sin tur slipper mer ut Co2 gasser en hele verdens bilpark? En Mc-Donalds burger koster ikke mye penger, men den koster et tre i regnskogen. 
Isbreene smelter i rekordfart, noe som fører til at havnivået stiger. Tenk på alle millioner avmennesker som bor på øyer og i lave landområder rundt omkring på jorda.. hva skjer når havet stiger? Konsekvensene av global oppvarmig påvirker også oss. Og det er viktig å bli bevisst.
Jeg vet, det er lett å tenke at det ikke gjør noen forskjell om jeg kildesorterer, eller om jeg  velger økologiske produkter eller spiser mindre kjøtt. MEN it does! It makes a difference. Man må alltid begynne med seg selv. Man behøver absolutt ikke å blir ekstrem, men det er viktig at vi blir oppmerksomme på hvilke valg vi tar i hverdagen.

Det behøver ikke være så vanskelig!

Jeg har bestemt meg for at dette skal være en grønn uke. Så jeg skal gi dere et tips hver dag for å bli mer miljøbevisst! ;)

Dagens tips er:

INNFØR EN KJØTTFRI DAG
Spis mindre kjøtt. Kjøttindustrien er en av de største miljøsvinene.
Du trenger ikke å bli vegetarianer, men du kan jo innføre en kjøttfri dag i uka?!15.mar.2010 kl.22:08 i Blogg//Én kommentar//Tips en venn//Permalenke

Én kommentar

♥ MAIKEN

15.mar.2010 kl.22:10

Spiser nesten ikke kjøtt, synes ikke det er så godt. Noe såklart.

Skriv en ny kommentar

hits