Følg meg


Siste poster

Kategorier

Photoshoot!

17.mar.2010 kl.01:11 i Blogg// 5 kommentarer
Kom nettopp hjem fra en sykt morsom photoshoot for et blad som heter Luxury Living. På forsiden av neste utgave er jeg, Ronnie Ottem, Tom Eriksen og Edna Falao. 
Edna driver restaurant i St. Tropez, er bestis med Brigitte Bardot og hun må være den sprekeste dama jeg har møtt! Hun er vel rundt 75 år, ser FANTASTISK ut. Sprek som en 20 åring, super cool fashion sense, og hun dro rett på byen etter shooten! :D Jeg var sliten, og måtte hjem, men hun dro faktisk ut for å feste!! 
Ingeborg Sørensen var også der. Sønnen hennes Adam tok bildene, som jeg tror ble veldig kule. Ingeborg er også en helt UTROLIG DAME! Flott å se på, og hun bare stråler godhet! Hun er fantastisk hyggelig og inkluderende. Jeg ble skikkelig inspirert av hele gjengen som var der idag! Fikk så mye energi av å være sammen med dem, så nå klarer jeg ikke sove med en gang.. :)

Skal legge opp bilder fra shooten så fort jeg får dem! :)

Nattinatt! ;)
17.mar.2010 kl.01:11 i Blogg// 5 kommentarer//Tips en venn//Permalenke

5 kommentarer

Joakim

17.mar.2010 kl.07:42

Høres spennende ut! Gleder meg på bildene :-)

Sigrid

17.mar.2010 kl.16:34

Gleder meg til bildene kommer ut! Du er så pen :)

Øyvind Luxury Living

18.mar.2010 kl.01:47

meget bra Anine!! vi koste oss også i ditt nærvær :) du er fantastisk hyggelig å samarbeide med. Du fikk bildene på mms? du får en haug senere fra meg fra shooten. NB! Husk: Luxury Living er ikke kun et magasin det er en salgsutstilling som avholdes i Bergen og Oslo i april... Oslo som vel er aktuell for dere er fra 22-25. april og der er du hedersgjest om det passer i programmet ditt Anine!? se mere på www.lixury-living.no. Vi snakkes snart da! :)

aninestang

18.mar.2010 kl.12:37

Sigrid: :) Takk! De bildene jeg har er altfor små, så venter på litt større filer... :)

<3 DEA

20.mar.2010 kl.14:58

Så heldig du er so få dra på photoshot! Har alltid drømt om det! jeg elsker den nye sangen Trying you on, den er så bra! Perfekt å danse til, syns jeg :-) Hilsen Dea

Skriv en ny kommentar

hits