Følg meg


Siste poster

Kategorier

Aint no Eurovision party without purple hair!

31.mai.2010 kl.01:17 i Blogg// 7 kommentarer
Var på A1 sitt Grand Prix Party igår, og måtte selvfølgelig kjøre lilla parykk! Hadde en vidunderlig aften, med rocking, dansing, GP på storskjerm og masse festlige mennesker! JIPPIIII!


Bortkommen søster??

To be continued... Det kommer flere bilder, men Christoffer har dem på sitt kamera, så må stjele dem fra han først!
31.mai.2010 kl.01:17 i Blogg// 7 kommentarer//Tips en venn//Permalenke

7 kommentarer

Sigrid

31.mai.2010 kl.20:56

Nice! Så artig ut!

Joakim

31.mai.2010 kl.22:10

Kule bilder. Ser ut som dere hadde det gøy. Det var dumt ikke Norge kom høyere opp på resultatlisten, men jeg likte igrunn vinnerlåten bedre uansett :) Jeg kjøpte MANN i dag, og det var fine og stilfulle bilder, og ikke minst et morsomt intervju. Det var veldig gøy å lese! Har forresten hørt mye på videoklippene jeg tok opp fra konserten i Tønsberg, og de nye låtene dine blir bare bedre og bedre for hver gang. Jeg vet at jeg sa at jeg likte "Zip it up" best, men nå hører jeg også hvor gode de andre låtene faktisk er. Zip it up fester seg lettest på hjernen og egner seg nok derfor godt som singel, men de andre låtene vokser veldig etter et par gjennomlyttinger. Jeg forstår nesten ikke at det er mulig å lage så supre låter, det er som om du er i en klasse for deg selv! Du overgår seriøst alle mine tidligere favoritter, og musikken din passer meg helt utmerket. Det er nesten som om det er din musikk jeg har ventet på hele livet. Endelig kom det en artist som oppfyller alle kravene jeg stiller til god musikk og artistpakken generelt. Du har virkelig kvaliteter som de fleste andre artister mangler, og jeg gleder meg bare enda mere på album når jeg har fått bekreftet at du klarer å opprettholde standarden fra førstesingelen. Du var helt fantastisk på scenen også, og jeg vet ikke hvor det skal ende med deg. Du har i hvert fall potensialet til å bli like stor som de aller største stjernene, og det mener jeg! Gleder meg til en ny låt er å finne på itunes, lyden på videoklippene er ikke akkurat den aller beste. Jeg klarer nesten ikke vente!! Gleder meg så ubeskrivelig mye :) :) :)

Amanda i Harstad

05.jun.2010 kl.00:34

hvor har du kjøpt parykken? feet

aninestang

07.jun.2010 kl.00:50

Joakim: Så glad du likte arikkelen i MANN og at du er blitt så glad i de andre låtene mine også! Det er så utrolig koselig å få sånne tilbakemeldinger!! Det er sånne som deg som gir meg glede av å lage musikk! :)

Gleder meg også veldig til å slippe albumet!

Klem Anine

aninestang

07.jun.2010 kl.00:52

Amanda i Harstad: Den er kjøpt i Hollywood...

marita

07.jun.2010 kl.22:09

Er det Mari Vestbø på det ene bilde? :)

aninestang

16.jun.2010 kl.00:15

marita: jepp! :)

Skriv en ny kommentar

hits