Følg meg


Siste poster

Kategorier

F#*k, de tok bilen min...

08.jul.2010 kl.18:40 i Blogg// 2 kommentarer
Eller, bilen til pappa, som jeg hadde lånt uten at han visste det... :S
Var ute med Christoffer og lånte klær til en photoshoot jeg skal ha på mandag, men da jeg kom tilbake til bilen, var den borte!!! Skjønte ganske fort at den ikke var trylla bort, og en buss-sjåfør som hang ut der fortalte at hele bilrekka nettopp hadde blitt tauet vekk. Det var en teit plastpose over det ene parkeringsskiltet hvor det sto en stor P, og med små bokstaver, der det vanligvis står tidene du må betale for å parkere, stor det plutselig nå "kun med tillatelse fra politiet". Det var så utroooolig dårlig skilta, og mens vi var der kom det sikkert 8 biler og skulle til å parkere der, men mister busssjåfør var dagens helt og gjorde dem oppmerksom på skiltet, dvs reddet dem fra en bot på mange tusen..


Hvor er bilen????Jeg tror de hekta den plastposen på skltet etter at jeg hadde parkert!! Jeg er nesten helt sikker!Gråter ikke assa.. selv om det ser sånn ut! Prøvde å se lei meg ut gjennom telefonen for å få medfølelse, men det hjal ikke. Da jeg ringte trafikketaten sa de bilen var på et lasteplan på vei opp til den store skumle garasjen for borttauede, feilparkerte biler... og selvom jeg spurte aldri så pent ville de ikke snu og kjøre den tilbake til meg... :(
Heldigvis har jeg verdens beste mamma som kom og hentet meg og kjørte meg ut. Det dustete fengslet for freidige biler er jo selvfølgelig plassert  ingenmannsland, hvor hverken trikk, buss eller t-bane går. Vedder på at de har et samarbeid med Oslo Taxi, og at det er derfor de har lagt det der. Sleipinger! Ikke bare tok det mange dyrebare timer av dagen min, men det svei skikkelig på pungen, for å si det sånn!
08.jul.2010 kl.18:40 i Blogg// 2 kommentarer//Tips en venn//Permalenke

2 kommentarer

Kim

08.jul.2010 kl.19:18

Bæd...skal kjøpe trøstepils til deg på Slottsfjell!

Line Alexandra

09.jul.2010 kl.01:20

Aaah, jeg hadde blitt vill hvis jeg kom ut og bilen min var borte! Sykt kjipt. Og ekstremt stress. Huff.

Skriv en ny kommentar

hits