Følg meg


Siste poster

Kategorier

Verdenspremiere på Dinnertime imorgen

15.jul.2010 kl.20:04 i Blogg// 3 kommentarer
Tune inn på P4 (sjekk frekvenser på www.p4.no) imorgen klokken 8.45, da er jeg gjest hos P4's radiofrokost, og det blir verdenspremiere på "Dinnertime".
Om du ikke er en morenfugl gjester Nrk Mp3 klokken 15.00 
Så der har du to gode muligheter til å høre meg på radioen imorgen!! :)15.jul.2010 kl.20:04 i Blogg// 3 kommentarer//Tips en venn//Permalenke

3 kommentarer

Gullesn

15.jul.2010 kl.21:02

Jippi! :D

Joakim

16.jul.2010 kl.07:07

Jeg kjøpte den nye låten på itunes for noen timer siden, og jeg ELSKET den!! Virkelig! Det må være det beste jeg har hørt fra deg, og det sier litt om nivået på låten. Det er helt umulig å høre at dette er en låt fra en norsk artist, den kunne like godt vært utgitt av de største internasjonale stjernene. Refrenget festet seg umiddelbart, og den har hitpotensial til tusen.

Du ligger så utrolig mange hakk over nivået på de andre kvinnelige popartistene i Norge, og de har så mye å lære av deg! Man ser godt at du har holdt til noen år i LA, du har kommet mye lengre i utviklingen og har utarbeidet en hel pakke som de fleste mangler. Alt virker gjennomført til fingerspissene! Jeg har klokketro på låten, og håper alle andre også får øynene opp for den. Det er en vidunderlig låt som fortjener all mulig oppmerksomhet :-) Sommerens heteste låt, definitivt!

Du kan nå så langt du bare vil her i verden, og det er ingenting som hindrer deg i å bli like stor som Britney, Lady GaGa osv. Musikken du leverer er av minst like bra kvalitet, og de burde misunne deg at denne låten ikke er deres. Du overgår deg selv for hver låt jeg hører, og jeg vet ikke hvor det skal ende :-)

Lykke til med promoteringen i dag! :)

aninestang

18.jul.2010 kl.09:01

Joakim: :D Tuuuusen tusen takk for så fantastisk kommentar!!! Jeg blir helt rørt,

setter så utrolig stor pris på sånne tilbakemeldinger. Det er derfor jeg driver med dette. At dere skal sette pris på det og bli inspirerte! :D Og tusen takk for det fine innlegget på bloggen din!!! <3

Skriv en ny kommentar

hits