Følg meg


Siste poster

Kategorier

Kjerringråd

18.jul.2010 kl.14:20 i Blogg// 3 kommentarer
Snufs!
Synes veldig synd på meg selv. Har ligget rett ut siden fredag kveld. Svettet og frosset om hverandre. Hodet verker, halsen er hoven, og den ene mandlen er stor som en tennisball. Har googlet og diagnosert meg selv med halsbetennelse. Skulle egentlig på Slottsfjellfestivalen denne helgen, men måtte bli i senga. Skikkelig bitter! Det som er så kjipt når man er syk er at man endelig har tid til å rydde, fikse småting som man har utsatt i månedesvis, lese bok, se film, osv osv... men jeg orker ingenting. Hele kroppen verker, og selvom jeg har lyst til å gjøre masse, klarer jeg ikke annet enn å kjede meg. SKIKKELIG!

Har brukt alle triksa jeg kan, gurglet saltvann, laget ingefær og chillisuppe, drukket masse theraflu medisin fra USA, tatt urtepiller fra USA, drukket varmt vann med ingefær, honning og sitron, tatt c-vitamin og zink tabletter, curamed og repsils. Nå har jeg nettopp googlet etter kjerringåd, og har kokt te på timian og salvie blader. Håper det funker!

Orker ikke å se sånn her ut lenger.Har du noen gode råd på hvordan man skal bli fort frisk??18.jul.2010 kl.14:20 i Blogg// 3 kommentarer//Tips en venn//Permalenke

3 kommentarer

Katrine

19.jul.2010 kl.08:11

Hahaha, unnskyld at jeg ler, men om det er slik du ser ut når du er syk, så tror jeg virkelig du må gå til lege! :P

23.jul.2010 kl.03:59

hei

aninestang

23.jul.2010 kl.17:57

Anonym: hei! :)

Skriv en ny kommentar

hits