Følg meg


Siste poster

Kategorier

Litt bilder fra innspillingen

03.des.2010 kl.17:12 i Blogg// 4 kommentarer

Låten som blir sluppet neste uke heter Christmas Card. Her er litt bilder fra innspillingen! Og det kommer mer! :)

Verdens søteste 5åring, Jesper spiller i videoen

Det samme gjør Erik! Han må være Norges sprekeste 86 åring! Han snakket i ett sett, og fortalte masse spennende historier fra livet sitt mens han tok jumping jacks og bokset med regissøren. Han løp 60 meteren på 9,6 sekunder da han var 76 år gammel! WOW!!

In action!
Fantastiske Christoffer og meg i en nydelig Cecilie Melli kjole

03.des.2010 kl.17:12 i Blogg// 4 kommentarer//Tips en venn//Permalenke

4 kommentarer

Joakim

04.des.2010 kl.16:45

Jeg har kjøpt den nye låten din, og herregud ? noe så vakkert og følelsesladet. Jeg kjøpte den ved midnatt, og ble sittende flere timer utover natten for å høre den på repeat. Den var så fin at jeg ikke klarte gi slipp på den. Den graver seg bare dypere og dypere i hjertet mitt. Flott oppbygging, og en særdeles velskrevet tekst. Du setter fokus på noe som er veldig viktig, og jeg er sikker på at denne låten kommer til å åpne øynene for mange, og være til god hjelp for de som har det tungt.

Du er en fryktelig talentfull låtskriver, og du har knekt koden for hvordan du skal treffe folk med det du gjør. Dette er veldig annerledes enn det jeg har hørt fra deg tidligere, men du kledde helt klart å gjøre en sånn type låt også. Her kommer stemmen din veldig godt frem, og man hører hvor nydelig og behagelig den egentlig er. Du gjør låten med så mye ro og tilstedeværelse, og du får frem en sårbarhet som få klarer. Jeg tror på deg, og føler det når du synger låten.

Jeg synes det er veldig flott at du bruker talentet ditt til å stille opp på så gode saker som dette. Fint å se artister som bidrar!

Tusen takk for førjulsgaven du ga i form av denne låten. Jeg skal kose meg mye den i jula, mens jeg venter på nye låter jeg kan rocke løs til på nyåret ;)

Gleder meg til å se musikkvideoen som kommer til uken! :)

Karl Johan

04.des.2010 kl.23:44

Heisann! Takk for hyggelig konsert i Spikersuppa idag lørdag!

Flotte sanger! Finnes de på Spotify?

aninestang

05.des.2010 kl.19:00

Joakim: Så flott at du liker låten! Det er jo et sideprosjekt jeg gjør sammen med røde kors, så låten er jo ganske annerledes enn den musikken jeg vanligvis spiller. Det er viktig og føles godt å kunne bidra til å sette fokus på viktige temaer. Jeg setter veldig stor pris på at du liker den, og at du tar deg tid til å sende meg en så lang og hyggelig kommentar! Det varmer hjertet mitt! <3

aninestang

05.des.2010 kl.19:04

Karl Johan: Hei! Så hyggelig at du likte det!! Sangene finnes på spotify, bare søk på Anine Stang. Moments of magic ligger der i en gammel versjon under "Anine & Lasse". Christmascard kan kjøpes hos itunes og i alle nettbutikkene. Alle inntektene går til røde kors. :)

Skriv en ny kommentar

hits