Følg meg


Siste poster

Kategorier

Christmas Card

07.des.2010 kl.22:31 i Blogg// 12 kommentarer

Nå nærmer julen seg med stormskritt, og de fleste av oss er opptatt med å handle julegaver, dra på festligheter, julebord, bake pepperkaker, treffe familien, og få ferdig de siste prosjektene før året er omme.

I alt dette stresset er det viktig å ikke glemme hva julen egentlig handler om. Å ta vare på hverandre. Bruke tid sammen. Vise omsorg.

Julen er en høytid de fleste av oss forbinder med glede. En tid vi gjerne tilbringer sammen med familien og folk vi er glad i. For noen er dessverre julen en tøff periode. Ensomhet gjør ekstra vondt i julen.

 

Helt siden jeg skrev Christmas Card for fem år siden har jeg hatt et sterkt ønske om at den skal kunne bidra til å sette fokus på de som er ensomme og ikke har det så bra. Nå samarbeider jeg med Røde Kors, og alle inntektene av salget går til ?Kors på halsen? som driver barn og unges kontakttelefon.

 

I 2009 fikk Kors på halsen 25 954 henvendelser fra barn og ungdom som trengte noen å snakke med. Noen blir mobbet. Noen føler seg ensomme. Noen har foreldre som svikter, drikker, ruser seg. Andre har psykiske problemer. Noen føler seg misforstått. Noen opplever overgrep., og veldig mange trenger en trygg voksen å snakke med om hverdagslige ting og problemer.

Det er så viktig at det finnes et sted man kan ringe om det er noe. Hva som helst. Vite at finnes noen som vil lytte. At du er viktig.

 

Denne låten er min julegave til de som ikke har det så bra. Det kan det være for deg og, for om du laster den ned, bidrar du. Spre budskapet, send den til noen du er glad i. Alt hjelper.

 

Takket være kjempeinnsats og god dugnadsånd har vi klart å lage musikkvideo. Den er regissert av Petter Tangmyr, som blant annet har vært nominert til filmfestivalen i Cannes, Torstein Nodland har gjort en fantastisk jobb på foto og etterarbeid er gjort hos Storyline Studios, som blant annet klippet Max Manus. Alle involverte fra crew, til hår og makeup og skuespillere har jobbet gratis! Jeg er utrolig takknemlig for at så mange dyktige mennesker har villet bidra med talentene sine for denne gode saken.

 

Forhåpentligvis kan låten og videoen gi kontakttelefonen ekstra oppmerksomhet, i tillegg til å bidra til å utvikle tilbudet enda mer.

Hva synes du om videoen?

 

07.des.2010 kl.22:31 i Blogg// 12 kommentarer//Tips en venn//Permalenke

12 kommentarer

emilie

07.des.2010 kl.23:03

Synes det var en utrolig rørende film! Og sangen var nydelig :) Fantastisk at dere gjør dette for å hjelpe mennesker som ikke har det så bra, tror alle trenger en påminnelse når det kommer til dette !

Lille Silje Vanilje

08.des.2010 kl.01:17

Jeg klarer ikke å få ut av hodet mitt hvor lik den er Tarja Turnen - A boy and a ghost både tekst og melodimessig, noe som er rart siden du skrev sangen for fem år siden. Men begge sangene har jo noen helt like strofer, et rart sammentreff i såfall! :)

Lille Silje Vanilje

08.des.2010 kl.01:26

Jeg fant jo ut nå at du bidro til sangen a boy and a ghost. Da slipper jeg å lure mer. :)

Kristina

08.des.2010 kl.11:30

Super!!!

Johanne

08.des.2010 kl.15:08

kjempefin!! kunne gjerne tenkt meg å lære teksten, kunne dere fått en med tekst på, eller legg ut teksten? :)

aninestang

08.des.2010 kl.17:31

Johanne: Teksten ligger under informasjonen på youtube... kan legge den ut her og! Glad du liker den!! :)

Tommy

08.des.2010 kl.19:11

Har nu lyssnat på din låt. En mycket finstämnd och lite melankolisk sång. Den kommer att beröra.

aninestang

08.des.2010 kl.23:10

Tommy: Takk! :)

Elise

09.des.2010 kl.00:56

En veldig fin sang med et flott budskap. Jeg kjøpte den på iTunes, fordi jeg liker den og det støtter en god sak :)

Bjarne

11.des.2010 kl.15:11

nydelig sang og en heilt nydelig perfekt stemme på deg, dokke passte perfekt sammen. vi vil ha mer!!!!!! sykt bra

en tanke vekker for adle om budskapet i videoen

snart plate utgivelse????

Berit og Iver Koller

16.des.2010 kl.15:18

En aldeles nydelig video..som gir ettertanke...takk til Lars Petter ..og hans sømm Jesper ...som er den lille gutten på videoen...:0)

Fred

20.des.2010 kl.22:21

Kjempefin sang:)

Rart at ingen har klart å kapre ei så nydelig dame som deg! Du må være kresen med tanke på at du er singel? :) Ha en strålende kveld!! :)

Skriv en ny kommentar

hits