Følg meg


Siste poster

Kategorier

No shame

24.feb.2011 kl.01:27 i Blogg// 16 kommentarer

Tabloidpressen eier ikke skam.

Nå må jeg få oppklare en liten ting som har kommet helt feil ut. Jeg kjenner jeg blir skikkelig provosert av presseetikken til visse magasiner! Jeg har ikke lyst til å bruke energien min på slike ting, men jeg føler jeg må forklare fakta for dere- i tilfelle noen har lest saken.

Da jeg slapp Dominoes sendte jeg ut en personlig og humoristisk mail til vennene mine (og en som tydeligvis ikke er en god venn) og fortalte at singelen min var sluppet, og at den var tilgjengelig på itunes. Oppdaget at Her og nå har trykket deler av emailen, og journalisten stripper vekk all humor, og vinkler saken slik at det virker som jeg er desperat. Hun skriver at jeg  "trygler" vennene mine om å kjøpe låten.

Jeg synes det er helt hårreisende at de kan vinkle saken på den måten. Samt plukke ut deler av en privat epost og trykke det uten mitt samtykke.

Jeg bruker alltid å sende ut en mail til venner og familie og fortelle at jeg har sluppet en ny låt, samt poste det på bloggen min og facebook/twitter. Det er jo ikke en kollektiv bevissthet som forteller folk at nå er låten tilgjengelig. Om ikke jeg forteller dem det- hvordan skal de da få vite det?

Det er ingen hemmelighet at man som kunstner må promotere kunsten sin. Om jeg hadde vært kunstmaler ville jeg selvfølgelig ha invitert venner og familie til vernissage, og håpet at de ville spre ordet slik at jeg fikk solgt bildene mine. Alle artister jeg kjenner promoterer kunsten sin til venner og bekjente. Jeg har alltid sendt den type mailer ut, og er ikke flau over det i det hele tatt. Men jeg synes det er forkastelig at Her og Nå klarer å skrive en så stygg sak der de framstiller det som feil og merkelig.


 

24.feb.2011 kl.01:27 i Blogg// 16 kommentarer//Tips en venn//Permalenke

16 kommentarer

Miguel

24.feb.2011 kl.12:38

Jeg er selvfølgelig enig, men jeg hadde vel muligens prøv å lete opp denne såkalte vennen som sender en privatmail til ett magasin, og bedt vedkommende gi deg pengene..

julie

24.feb.2011 kl.12:45

det er så dårlig det!! det er jo promotering, for å vise vennene sine og fansen at man har sluppet en ny singel. petter carlsen gjorde det samme (jeg fikk mail av han), og det gjorde meg absolutt ingenting... det er bare bra syns jeg, for da får flere vite om det!! nei, driiiit i pressen, og stå på videre anine, du er flink!! :D

Stein Roar Eriksen

24.feb.2011 kl.21:57

Leste faktisk den saken der og fant det veldig smålig av Her og Nå. Dessverre så er det jo kun søppel i disse bladene uansett. (KONA som kjøper de og legger de på do, så det er mitt alibi) :P

Har en annen ting jeg må ta opp med deg, men jeg skal se om jeg får sendt deg en melding en annen plass på det.

aninestang

24.feb.2011 kl.22:54

Miguel:Veldig sant!

Helene

25.feb.2011 kl.10:04

Så teit! Både kjipt av den som har gitt e-posten videre og Her og Nå. Greit at magasiner skriver om mye gossip, men det er nå grenser da!

klart man kan si til venner og bekjente når ny låt kommer ut, jeg maler og vil selvfølgelig at venner og bekjente skal få vite når jeg har malt et nytt maleri. :)

Digger musikken din btw! :)

Kristine

25.feb.2011 kl.11:18

Hei Anine. Prøvde å se om det var noen e-post adresse her, men jeg fant ikke noe, så da skriver jeg bare til deg her (med håp om svar). Jeg så innlegget ditt i vg/dagbladet eller lignende, ang. at du har skoliose. Jeg er en jente på 20 år, som siden jeg var 16 ofte har hatt veldig vondt i ryggen- og legene har nå konstantert at jeg har Skoliose. Jeg lurte på om du gjør noe spesielt/ noen spesielle øvelser for å forbedre ryggen i hverdagen? Har du noen tips til treningsøvelser, som du gjør for at det ikke skal gjøre vondt?

Anette

25.feb.2011 kl.11:42

Gratulerer med dagen : - D

Pernille!

25.feb.2011 kl.15:47

Heii Anine ! Gratulerer så masse med dagen, snupp :D <3

Kos deg masse :) Og du vet at du har bursdag på den beste dagen i heeeelee året, som meg :D haha! Snakkes :) Klem Pernille!

Leah<3

25.feb.2011 kl.18:38

ANINE STANG EIER<3 Elsker sangene dine <3 og du eide hele korslaget<3 Korslaget hadde eid med deg der assa<3 VILLE AT DU SKULLE VINNE<3 STEMTE FOR HARDE LIVET!!!!!!!!!<3:)

Bjørn Terje Bråthen

25.feb.2011 kl.22:41

Det er vel ganske vanlig at artister promoterer sine nye plater - og særlig ovenfor sine egne venner. Ikke minst nå som vi har facebook og sånt. MEN - slike ting i den kulørte pressen må du nok dessverre bare venne deg til - og bare heve deg over. Jeg har jobbet med en norsk artist som har fått mer juling enn noen annen i norsk presse - så jeg vet hva du har tenkt og følt de siste dagene. Men altså - stå på - og skiiiit i dem. Lykke til videre. Jeg liker singlen, jeg

julieeberdal

26.feb.2011 kl.00:35

Så utrolig dårlig gjort! Jeg er helt enig i det du skriver Anine! Dette er hårreisende!

Jeg liker den nye singelen din kjempe godt! Også vil jeg si at jeg synes at du er en fantastisk nydelig jente:) Stå på videre!!

kristin:-)

26.feb.2011 kl.17:02

fin blogg!!
Fin hund også!
Jeg er enig det du skriver!

OLA

27.feb.2011 kl.21:04

HAR LEST DET, DU HVIRKET DESPERAT

Kaia

22.mar.2011 kl.10:43

Det er vel en ting å fortelle venner og familie om ting man har prestert og er stolt av, det blir liksom noe annet når man utøver kjøpepress mot sine nærmeste. Når du ønsker deg kvitteringer fra itunes i bursdagsgave, så blir det bare patetisk.

Hadde enda sangen vært bra, så skulle jeg kjøpt den og støttet deg med noen kroner.

Maylen

27.mar.2011 kl.16:22

Kaia: Om hun skrev at hun ville ha kvitteringer i bursdagsgave, så var vel det den delen hun mente var humor i mailen.

aninestang

27.mar.2011 kl.16:34

Maylen: u got it!

Skriv en ny kommentar

hits