Følg meg


Siste poster

Kategorier

25 000 kroner til hverdagslys

23.mar.2011 kl.17:24 i Blogg// 9 kommentarer

Jeg vant "Vi bryr oss-duellen" på P5 i forrige uke, og idag besøkte vi fattighuset i Oslo, som samarbeider med Hverdagslys for å gi bort den gigantiske sjekken! Tusen takk til alle som stemte på oss, og gjorde dette mulig!!
Jeg vurderte ALDRI å løpe avgårde med sjekken! :)

 

Øyvind Hammer fra Hverdagslys får sjekken.

De 25 000 kronene kommer til å bli brukt på en sommerleir for barn som ikke ellers har mulighet til å dra på ferie.

Det var veldig fint å komme ned på fattighuset og overrekke sjekken. Jeg ble virkelig rørt over arbeidet de gjør der. De fortalte så mange sterke historier. Det er altfor mange som lever under fattigdomsgrensen i Norge, mennesker som ikke har råd til mat, klær, legehjelp, medisiner, eller tannlege. De fortalte om en dame som var syk og tilslutt hadde fått legehjelp, men hun hadde ikke hadde råd til hjertemedisinen hun trengte. Den kostet 200 kroner. Det er helt forferdelig at det er sånn i velferdsstaten Norge.

Fattighuset trenger mat og klær, og du kan hjelpe! :)

Hver fredag deler de ut mat, og på fredag skal jeg ned og hjelpe til. Jeg oppfordrer dere til å komme og hjelpe til på fredager fra ca klokken 11 til 15.30. :)

Jeg skal ta en våropprydning i klesskapet, og gi det jeg ikke bruker til dem. Det synes jeg du og bør gjøre! Det er så godt om noen som virkelig trenger det kan få bruk for noe som bare ligger og tar opp plass i skapet ditt! Er du ikke enig?

 Her er Liv som jobber på fattighuset, Andreas fra P5, Øyvind Hammer fra Hverdagslys, Anne Marte fra P5 og Anne som jobber på fattighuset.

 

 

23.mar.2011 kl.17:24 i Blogg// 9 kommentarer//Tips en venn//Permalenke

9 kommentarer

MARIE

23.mar.2011 kl.22:12

åh, så bra!! :)) gratulerer, anine!

Joakim

24.mar.2011 kl.00:43

Gratulerer så mye!! :D

Det var ikke vanskelig å velge hvem jeg skulle gi stemmen min til! Formålet er helt fantastisk, og det er veldig fint av deg å sette fokus på saken og arbeidet til Hverdagslys. Det er så viktig at det finnes slike organisasjoner, og så gode personer som birdrar til å gi de mer oppmerksomhet :) Det du skriver er veldig tankevekkende, og jeg skal helt klart overføre litt penger til kontonummeret som står på hjemmesiden deres. Litt enklere for meg å bidra på den måten, enn å dra hele veien fra Trøndelag for å hjelpe til med matservering!

Forresten, veldig gøy å se deg i 4-stjerners middag denne uken! Dinnertime var helt nydelig i en nedstrippet variant :)

Karoline

24.mar.2011 kl.20:17

Sitter å ser på deg på fire stjernes middag, jeg må få si at du er helt usannsynlig vakker:) Pluss at du virker som en strålende rollemodell :)

Nikoline

24.mar.2011 kl.21:30

hvordan får du inspirasjon til stilen din? hvordan klarer du å sette sammen et kult antrekk? :) og jeg har veldig lyst til å prate med deg om en ting, som erlitt vanskelig, er det mulighet for det? for du virker som en person som jeg kunne sagt alt til ! håper du svarer :)

Navn

27.mar.2011 kl.15:41

kan du lage en video der hvor du viser hvordan du sminker deg? og hvem øyeskygge du bruker? :)

Fivrelden

27.mar.2011 kl.16:03

masse gratulerer. :)

Navn

27.mar.2011 kl.16:27

grætts

Svein Otto

28.mar.2011 kl.19:03

Heisann

Hvordan går det med deg?

=)

Jeg liker deg veldig mye =)

sjokolade er godt=) hehe=)

Klem<3

=)

♥nina aune♥

28.mar.2011 kl.19:50

er du datteren til Fabian stang? eller i familie?

Skriv en ny kommentar

hits