Følg meg


Siste poster

Kategorier

NYC

15.mai.2011 kl.02:13 i Blogg//Én kommentar

Kjære dere! 

Sorry sorry sorry! Jeg vet det er lenge siden jeg har blogget nå, men det har skjedd så mye i det siste!

 

Jeg befinner meg for tiden i NYC, og koser meg max! Det skjer masse spennende! Har vært på "Stargate Masterclass", som jeg skal skrive et eget innlegg om snart.. :)

Har litt dårlig internettforbindelse på hotellet, så får ikke lastet opp så mange bilder, men skal ta med meg macen på Starbucks imorgen, og håper det er bedre der, her er iaf et bilde!


Tor Erik, meg og Mikkel. Jeg har på meg rød Gestus skinnjakke, custom made Mardou&Dean shorts, La Mote Tights, Jeffery Campbell sko. 

 

Har fått masse inspirasjon til nye låter, møtt inspirerende og spennende mennesker, spist på deilige steder, handlet crazy kostymer, vært på konsert, og faktisk fått en spillejobb! :)

 

På 17 Mai skal jeg spille for prinsen av India!! Det skal være et charity event, til inntekt for aidsforskning. Det siste jeg hørte var at Vanity Fair og Good morning America kommer, samt et hav av interessante mennesker. Det blir spennende!! Skal holde dere oppdatert! 

 

Igår var jeg på intimkonsert md 30 seconds to Mars. De gjorde en unplugged session for MTV. Veldig bra, og veldig inspirerende. Jared synger fantastisk, bedre live enn på plate, så bare å glede seg, de som skal på Hove!! Fun Fact- Da jeg bodde i LA var jeg faktisk på bbq hjemme hos Jared! Topp fyr på alle måter! Om du ikke kjenner musikken, er det virkelig verdt å sjekke den ut!! I love it! 

 

 

15.mai.2011 kl.02:13 i Blogg//Én kommentar//Tips en venn//Permalenke

Én kommentar

OLA

17.mai.2011 kl.21:58

Er det Max Hamburger Butikken i byen eller Anine? :D

Gratulerer med dagen Anine

Skriv en ny kommentar

hits