Følg meg


Siste poster

Kategorier

Stargate og homsekjærlighet

05.jun.2011 kl.21:45 i Blogg// 8 kommentarer

Jeg har gjesteblogget for www.730.no  om New York-turen... Slik ser det ut (klippet og limt fra Norges beste og mest oppdaterte musikknettsted)

 

Tor Erik, meg og Mikkel
New York! 

- Stargates masterclass var - som de fleste sikkert har fått med seg - proppfull av gode tips, inspirasjon og spennende foredragsholdere; LA Reid, Jay Brown, Guy Moot, Stargate, mange flere. Etter kurset ble jeg igjen i New York i en uke, for som jeg lærte av Stargate; når man er midt i i mulighetenes mekka, så skjer det mye. Plutselig hadde jeg fått spillejobb på New Yorks største homseklubb, Splash. Det var her Lady Gaga startet sin karriere, og både Madonna og Katy Perry har spilt der. Det første som skjer da jeg kommer inn i garderoben er at et par mannlige gogo-dansere sprader forbi i minihotpants. Han ene sier «heeeeyyy» og blunker mens han ser sultent bort på meg. Det tar noen sekunder før ansiktet hans plutselig forandrer seg og han hyler ut «OMG, are you a real girl?!?» Jeg bekrefter, og får beskjed om at jeg mest sannsynlig har de eneste ekte puppene i lokalet. Jeg kunne ikke tilby dem noe annet enn musikk, men heldigvis er det nok, og jeg må innrømme at det ikke føltes helt feil å spille for over 1000 ville, halvnakne gutter. Splash var fornøyde og inviterte meg tilbake, og etter showet ble jeg oppsøkt av en ivrig tranvestitt som ville booke meg til Ritz (en annen homsehotspot). Opptur! :D 

Gjennom nye og spennende kontakter spilte jeg inn en låt med produsenten Rob Fusari, som har skrevet flere låter med Lady Gaga, blant annet «Paparazzi» (og saksøkt henne for over 30 millioner dollar). Midt i session'en joinet en veldig talentfull og energisk dame som het Jnay oss. Det viste seg at det er hun som har skrevet hooket på Jay-Z og Alicia Keys' monsterhit «Empire State of Mind». Ganske sjukt! Det var veldig deilig med en opptur i New York etter en litt tung vinter i Norge. Det har vært mye jobbing, og jeg har gått i endel motbakker, og da føltes det ekstra godt å få så gode tilbakemeldinger, og bli vurdert kun for musikken min, og ikke på grunnlag av noe annet.
 
Noen av mine bilder:  
 
Folket venter på å bli delt i grupper for feedback session i Stargate/Jay-Z-studioet Roc The Mic på Manhattan:

David E Berg: En freidig amerikaner som sneik seg med på feedback-session. Han opptrer her med låten sin live i studio. Morsom type.  

 
På plass i Roc The Mic studios
 
Superflinkis LidoLido:
 
Jnay, Tom (gitarist), meg og Rob Fusari:
 
Mikkel i studio: 

 


 

05.jun.2011 kl.21:45 i Blogg// 8 kommentarer//Tips en venn//Permalenke

8 kommentarer

Joakim

06.jun.2011 kl.17:52

Utrolig bra opptreden i Frognerparken i går!! Elsker at du er så lite norsk, og alltid skiller deg positivt ut fra alle andre du deler scene med! Dine show er både en fryd for ører og øyne. Jeg blir like imponert hver gang over koreografiene, de kule klærne, hvordan du klarer å ha så god stemmekontroll, og ikke minst hvor flink du har blitt til å få med publikum!

Alle disse faktorene sammenlagt, gjør at du oppleves så mye sterkere enn dine konkurrenter. Du fyller scenen på en helt annen måte, og gir publikum en hel pakke. Akkurat som en ekte artist skal. Du ga meg igjen en kjempe flott opplevelse! :)

Jeg håper det ikke er så altfor lenge til jeg kan finne Zip It Up på iTunes. Enten som singel eller som et spor et album. Det er etter min mening en av dine aller beste låter, og jeg lengter stort etter å kunne spille den akkurat når jeg føler for det! Den sniker seg inn på hjernen min hver eneste dag. Det har den gjort helt siden Tønsbergemessen! Den har virkelig hitpotensiale!!! :D

Stian

06.jun.2011 kl.23:07

Ja, Zip It Up er FANTASTISK! Også må jeg si at Happy For You også er en klar favoritt hos meg! Det er så lenge siden jeg har sett noe så bra som Anine Stang i musikknorge. Nå snakker jeg ikke trash om andre norske artister for de gjør alle en god jobb, men Anine har noe spesielt. Musikken hennes er akkuratt slik musikk jeg digger, og hun vet hvordan hun skal treffe blink når hun skriver låtene sine. Og for ikke å glemme stemmen hennes. Hun synger bra og jeg vil ikke la noen si noe annet, for de kan virkelig ikke nekte for at Anine har en bra stemme.

OG så må man ikke glemme at til tross for ryggsykdommen sin så står hun fortsatt på scena og synger og danser som bare det. Det er det man kaller å elske jobben sin. Hun jobber hardt for det hun driver med og fortjener virkelig å nå opp til de store og jeg tviler ikke på at hun vil greie det en dag! Jeg gikk desverre glipp av konserten i frognerparken, men så henne på by:larm og hu var fantastisk! Sceneutstråling til tusen!

Nå er jeg mildt sagt spent på plata, og gleder meg til neste gang jeg får se henne live!

Stå på, Anine! Du har talent, og etter det jeg har erfart, en utrolig god personlighet! Glem aldri det! Vi støtter deg på veien din! :D

Joakim

07.jun.2011 kl.00:18

Ja, jeg er helt enig! Det er mange flinke artister i Norge, men absolutt ingen som treffer meg så mye som Anine! Jeg tror vi har all grunn til å glede oss på albumet! Alle låtene er så sterke. I hvert fall de hun har spilt live på konsertene sine. Hver eneste låt er god nok til at de lett kunne fungert som singler! Hvis hun opprettholder standarden på hele albumet, noe jeg er overbevisst om at hun gjør, kommer det til å bli tidenes norske album! Og det er absolutt bra nok kvalitet til å konkurrere med de største av de største! :D Hun er i en klasse for seg selv, og jeg gleder meg vanvittig mye til å være en stolt eier av debutalbumet!

aninestang

07.jun.2011 kl.12:57

Joakim: Tusen takk, Joakim! Jeg er veldig glad for at du tok turen og fikk en god opplvelse! Hadde litt lydproblemer på scenen, men koste meg glugg fordet! Det er for dere jeg lager show, og jeg er så glad dere liker det og setter pris på det!! Har ikke releasedato for Zip it up enda, men forhåpentligvis blir det ikke altfor lenge til! Veldig kult at den har festet seg!! :)

Håper du hadde en god tur hjem og lykke til med eksamen!

Stor klem Anine

aninestang

07.jun.2011 kl.13:05

Stian: For en hyggelig tilbakemelding, Stian! <3 Dere er verdens beste!! :) :) Synd du ikke fikk med deg Frognerparken, men det kommer flere muligheter! :) Stor klem Anine

aninestang

07.jun.2011 kl.13:14

Joakim: <3<3<3

Siri Helene Korsvoll

07.jun.2011 kl.21:12

Hvor får du alle de kule kostymene fra, Anine Stang?

Tenker spesielt på antrekket du hadde på deg på disse bildene som ligger nederst:

http://www.joakimmyhre.com/joakimmyhre/2011/6/6/miljfestival-i-frognerparken.html

Solbrillene topper hele antrekket!!!! Hvor er de fra?

Stian

10.jun.2011 kl.02:19

Hihi<3 Alltid vetdu! :D Jupp, er synd det, men når neste mulighet kommer så finner du meg på første rad! Keep us updated and keep doing what you do best! Stor klem tilbake<3

Skriv en ny kommentar

hits