Følg meg


Siste poster

Kategorier

Oppdatering

14.nov.2011 kl.01:18 i Blogg// 3 kommentarer

Kjære venner!

 

Nå må jeg virkelig beklage at det går så lenge mellom oppdateringene her inne. 

Jeg flytter for tiden inn i ny leilighet, og er både maler, håndtverker, eskebærer og interiørdesigner, i tillegg til at jeg jobber i studio med nye låter og produksjoner. Mye spennende på gang med andre ord, men når man holder på i turbofart dagen lang, og skrur opp seng til klokken 2 om natten (har vært 4 ganger på ikea på en uke)- så blir det ikke så mye overskudd til å dele gledene på bloggen. Jeg LOVER å blir flinkere! Skal kjøpe meg ny telefon med bedre kamera på også, så det blir lettere å oppdatere! :)

 

Jeg koser meg iallefall MASSE! Bortsett fra at all denne flyttingen og bæringen + ingen tid til trening tærer på kroppen. Jeg savner kiropraktoren min i Norge! Jørgen Ask, eller mirakelmannen som jeg kaller han. Nå sitter jeg her i Stockholm og skulle ønske jeg kunne svinge innom behandlingsbenken hans på majorstua, men det får bli neste gang jeg kommer til Oslo. Enn så lenge kan jeg jo dele han med dere som faktisk kanskje er i nærheten.

 

Siden jeg har skoliose (skjev ryggrad) har jeg prøvd ganske mange forskjellige behandlingsformer, og jeg er overlykkelig for at jeg fant Jørgen. Han har en enorm forståelse for hvordan mennesket fungerer. Hvordan kropp og sinn henger sammen, hvorfor man har vondt der man har vondt, og hvordan han skal ta tak i problemet. I tillegg har han bra priser.Jeg har følt meg så utrolig mye bedre etter at jeg begynte å gå hos han, og har anbefalt han til både venner og familie, og alle er superfornøyde. Sjekk ut bloggen på hjemmesiden hans,  http://www.jorgenask.no

Fun Fact- Hver Fredag jeg har sveipet innom Idol på nett-tv har jeg blitt minnet på Jørgen... Han og Fredrik Klemp er som 2 dråper vann! De er prikk like! OG de har helt lik stemme når de prater.

Ser du det??

14.nov.2011 kl.01:18 i Blogg// 3 kommentarer//Tips en venn//Permalenke

3 kommentarer

Navn

17.nov.2011 kl.22:14

Trenger du Kiro så holder jeg til i Sthlm. Vet ikke om jeg kan måles med "mirakelmannen" men kan gjøre mitt beste :P

aninestang

18.nov.2011 kl.15:48

Navn: Ja, send meg info/ websidelink! :)

Navn

18.nov.2011 kl.16:03

Tar det privat jeg. Sender deg en meld på FB!

Skriv en ny kommentar

hits