Følg meg


Siste poster

Kategorier

Clinic Divine åpning med Dermalogica kurs

07.des.2011 kl.20:01 i Blogg// 2 kommentarer

Igår var jeg på åpningen av Clinic Divine her i Stockholm sammen med Janina. Dermalogica holdt hudpleie kurs, og jeg ble enda mer frelst på produktene deres. Fikk en facemapping, og fikk bekreftet at jeg bruker helt rett produkter for min hud.  Facemapping time...


Julestemning i vinduet...

 

Mine Dermalogica favoritter er

Daily Microfoliant- En mild peeling i pulverform, perfekt å bruke i dusjen. Den kan brukes rundt øynene også, og hjelper cellene å fornye seg og gjør huden glatt og fin! 

 

 

Age Reversal Eye Complex- Superbra øyekrem med aktive ingridienser som forebygger og demper rynker rundt øynene. Lurt å begynne med fra man er 20 år

 

Concealing spot treatment- Mirakelmiddel som man tar på med en gang man kjenner at man får en kvise. Den tørker den ut, og har en dekkende farge, så o dagen kan man både dekke over og behandle en begynnende kvise :)

 
Maskene er også fantastiske! Mulivitamin masken, fuktighetsmasken og Sebaum clearing mask om man har fått utbrudd. Lærte også at man gjerne kan sove med annsiksmaske på! Det skal jeg gjøre inatt kjenner jeg! 

 

På min ønskeliste akkurat nå:

Stress relief oil- Denne fantastiske massajeoljen virker avslappende på slitne muskler  og et stresset sinn, og den lukter fantastisk deilig! I want!!

 
 

 

 

07.des.2011 kl.20:01 i Blogg// 2 kommentarer//Tips en venn//Permalenke

2 kommentarer

fridakj99

07.des.2011 kl.20:02

Kjempe fin blogg :)

aninestang

08.des.2011 kl.10:37

fridakj99: Takk! :)

Skriv en ny kommentar

hits